Timebox.bg използва “бисквитки“

Маркови дамски часовници Radiant от онлайн магазин Timebox.bg

Маркови дамски часовници Radiant от онлайн магазин Timebox.bg

Radiant е испанска марка ръчни часовници, с над 70 годишна история и е част от един от най-големите производители на часовници в Испания - Grupo Cadarso. Това е първата собствена марка на Cadarso Group и първата испанско-швейцарска марка за всички времена. Историята на компанията започва през 1948 г., когато започва да се изковава името Radiant - легендарната марка.

В челните редици на иновациите, испанският Radiant улови нуждите на клиентите на XXI век и ги отрази в модерния им дизайн на много конкурентни цени.

През последните 70 години компанията работи внимателно, съвестно и ентусиазирано, опитвайки се да предаде дизайнерската страст чрез всеки един часовник, защото всеки детайл има значение. Вдъхновени от най-новите тенденции, Radiant предлага голямо разнообразие от модели за мъже и жени, които притежават усет към детайлите. 


С уникалния си дизайн, часовниците на марката винаги се отличават с високото си качество и дългогодишна надеждност на механизма. През 2012 г. Radiant направи коренна промяна на ценовата политика на своите продукти и ги адаптира към по-широка аудитория, като в същото време повиши на стандартите за качество.

С придобития дългогодишен опит в бранша, часовниците на Антонио Кадарсо са недостижими по съотношение качество - цена. Испанската марка дизайнерски часовници е проектирана с любов и грижа и се възприема като бижу, което отчита времето с швейцарска точност. В момента компанията има над 450 служители и е разделена на два основни бизнес сектора, часовникарство и хотелиерство.

Няма продукти в тази категория.