Timebox.bg използва “бисквитки“

Как да избера часовник за абитуриентски бал?

Публикувано от Timebox Team 02/05/2018 0 Коментари Мъжки часовници,
Да бъдеш абитуриент е едно от най-вълнуващите събития в живота, което оставя незаличим спомен завинаги. То бележи момента, в който довчерашният тийнейджър напуска завинаги света на детството, за да навлезе в трудния, но вълнуващ свят на възрастните. В него всеки ще търси своето място в живота. Това паметно събитие се отбелязва по традиция с бал. Балът на абитуриентите е поводът всеки млад човек да бъде неотразим, да покаже стил и изискан вкус, да блесне над всички. 
 
 
Младите дами искат да видят себе си като принцеси. Поне в тази вълшебна нощ. Красивите рокли, изящните бижута, сложните прически идват на помощ, за да се постигне желаната бляскава визия. По-трудно е за младите господа. Строгият елегантен костюм, вратовръзката и луксозните обувки са ограниченият избор на всеки абитуриент. 
 
Остава обаче един аксесоар, който може да реши кой ще изпъкне пред другите - часовникът. Нищо не краси мъжката ръка така, както един елегантен и внимателно подбран часовник,  който леко се подава изпод ръкава на луксозната риза. Какъв да бъде часовникът за бала?
 
Модели мъжки часовници за бляскава визия на бала на абитуриента
 
  • Механични часовници - не пропускайте тези произведения на часовникарското изкуство. Те са не само красиви, но и достъпни като цена. Отлично предложение са за всеки кавалер на абитуриентския му бал
  • Ако планирате да бъдете с риза в класически бял или черен цвят, един изящен модел, който да се съчетае добре с класиката, е най-подходящото решение. Ще оцените лекотата му, когато танцувате или се движите, без да го усещате.
  • За по-наситен цвят на ризата : черно или червено, един красив часовник в златист цвят ще е добро хрумване. Той ще изпъкне със златния си циферблат и забележителната си каишка.
  • Ако залагате на наситен цвят на ризата, спортно-елегантният модел часовник ще подчертае визията Ви и ръката Ви ще е неотразима.
  • За  да добавите блясък към визията си чрез часовника, аксесоарът с кварцов механизъм е Вашето предложение. Той изглежда луксозно, без да е безумно скъп.
  • Повечето модели часовници, които са подходящи за абитуриентския бал, са произведени с мисъл да се носят с вечерно стилно облекло. Всеки от тях може да бъде подходящото решение за Вас в балната нощ.
seiko oficialen chasovnik
 
Не забравяйте, че часовникът е единственото Ваше притежание от нощта на бала, което със сигурност ще Ви служи дълго след събитието. Затова е оправдано то да бъде качествено. Всеки млад човек заслужава да пристъпи прага на своя нов живот уверен в себе си и с високо самочувствие. То се гради на собствените постижения, но и на малките неща, които правят визията  по- изискана, забележима, специална. Балът е един път в живота, а спомените за вълшебните години на младостта остават в паметта вечно. Ако има предмет, който дълго ще напомня за тях, то това е часовникът, който младият човек носи на ръката на паметното събитие. Часовникът от незабравимата нощ  ще запази за дълго усещането, че балът продължава.

Оставете коментар