Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“

Мъжки часовници TW STEEL

Мъжки часовници TW STEEL

TW Steel са часовници, за които въпросът за размера е от първостепенно значение. Нещо повече, кодът за идентификация на часовниците е именно размерът им.


Името на TW Steel като марка за часовници се появява в Нидерландия през 2005 година. Бързо новопоявилата се марка заема своето място сред моделите с големи размери. Големината на корпуса е със забележителен размер, в границите между 37мм и 50 мм.


Това, което привлича веднага вниманието в марката, е покритието от стомана. Самото име загатва за това. Някои модели имат покритие от PVD в допълнение, а това означава, че часовникът Ви няма да се надраска или да претърпи други промени, които да помрачат перфектната му визия.


За да бъдат произведени TW Steel са използвани два главни механизма: кварцов от Citizen - Miyota, както и швейцарски кварц на Ronda. Марката е спонсор на пилотите от Лотус - Рено от Формула1 през 2011 и 2012 година.


Часовници с марка TW Steel са предпочитани от Дейвид Култард, пилот на Формула1, Кели Роуланд, американска певица и турския актьор Къванч Татлату.


От създаването си досега тази марка непрекъснато е от хитовите на пазара и днес е международно призната и търсена.

Няма продукти в тази категория.