Маркови часовници Lorus

Представени през 1982 г. и част от световноизвестната Seiko Watch Corporation, часовниците Lorus са световно известни със своята издръжливост и надеждност. Колекцията включва достъпни и атрактивни опции за мъже, жени и деца в най-различни стилове. Предлагат се както цифрови, така и аналогови часовници, както и лесно разчитащи се часовници, които помагат на децата да се научат да разпознават времето.


LORUS може да задоволи нуждите на най-отдадения последовател на модата, качеството и ценността. Lorus е една от марките, произведени и предлагани на пазара от световноизвестната корпорация Seiko Watch, която също произвежда часовници Pulsar, часовници Seiko и часовници Seiko и Lorus. Можете да намерите продукта точно за вас сред всички тези марки в широк ценови диапазон от 20 евро до 2 500 евро, въпреки че Lorus се концентрира върху гамата от 20 евро до 200 евро.


Lorus стартира за първи път в Европа през 1982 г., за да допълни вече популярните марки Pulsar и Seiko. Lorus постигна незабавен успех, предлагайки не само достъпни продукти, но и продукти с високи дизайнерски и технологични качества. Възползвайки се от огромните ангажименти за технологичен напредък, поети от Seiko Watch Corporation, Lorus сега предлага голямо разнообразие от часовници в своята продуктова колекция, заедно с всички стандартни функции като слънчеви, цифрови, дуо-дисплей и алармени хронографи. Разгледайте ги, ако още не сте го направили.


Покажи:
Подреди по:
Lorus Elegance RG218RX9 -31%

Lorus Elegance RG218RX9

Открий чара на времето с дамския часовник RG218RX9 от Lorus. Японският кварцов механизъм осигурява б..

130.00 лв. 90.00 лв.

Lorus Plate RG230KX9 -32%

Lorus Plate RG230KX9

Дамският часовник RG230KX9 от Lorus е повод за емоционално изживяване на твоето време. Японският ква..

140.00 лв. 95.00 лв.