Маркови часовници Candino

Candino - швейцарско качество


Candino са часовници Swiss Made с уникална елегантност и спортна функционалност. Марката принадлежи на FESTINA GROUP и следователно е част от голямо семейство часовници, което се грижи за качеството, усъвършенстването и иновациите. С пет милиона продадени часовника годишно, FESTINA GROUP се превърна в истински глобален играч през последните години. Групата часовници е в състояние да обхване всички етапи от производството на самия часовник - тази рядкост и уникалното следпродажбено обслужване дава на компанията големи предимства пред конкурентите.


Candino - швейцарска прецизност


Колекциите часовници Candino от асортимента на Timebox.bg убеждават чрез типичното Swiss Made качество, което е особено свързано с ръчно изработеното производство. Функционалният дизайн, полезните компоненти, най-новите технологии и традиционните усъвършенствания гарантират, че часовниците Candino са идеалните спътници за ежедневието.


Швейцарската марка Candino предлага широка гама от продукти за мъже и жени. В зависимост от модела можете да очаквате най-добрите материали като неръждаема стомана или титан и широка гама от покрития като PVD или злато. Моделите за дами са особено елегантно проектирани и поставени с циркониеви камъни. Модерни цветове като злато и розе придават на всеки тоалет определен завършек. Мъжките часовници се фокусират върху функционалността и спортността. В основата на всеки часовник Candino стои швейцарско движение, което гарантира най-високо ниво на точност и прецизност. Корпусът обикновено е защитен от здрав сапфирен кристал, който може да издържи на по-мощни удари и е устойчив на надраскване.

Покажи:
Подреди по:
Candino Swiss Made Atlantis Sapphire C4616/1 -40%

Candino Swiss Made Atlantis Sapphire C4616/1

С Candino Swiss Made Atlantis Sapphire C4616/1 на китката ти, ще усетиш едно ново измерение на стил ..

566.00 лв. 339.00 лв.

Candino Swiss Made C4622/2 Gents Classic Timeless -30%

Candino Swiss Made C4622/2 Gents Classic Timeless

Candino има всички характеристики, от които се нуждае един съвременен модерен часовник. Яснит..

411.00 лв. 287.00 лв.

Candino Titanium Swiss Made C4608/1 Ladies -30%

Candino Titanium Swiss Made C4608/1 Ladies

Революционен дизайн, повлиява този часовник инспириран от вечната класика. Той включва корпус и вер..

539.00 лв. 377.00 лв.

Candino Titanium Swiss Made C4608/2 Ladies -35%

Candino Titanium Swiss Made C4608/2 Ladies

Малко блясък и много технологии от следващо поколение - този часовник с брилянтни акценти осигурява ..

598.00 лв. 388.00 лв.