Маркови часовници DKNY

Часовникът DKNY е модерен, забавен и приятелски настроен, като всеки нов дизайн оживява креативността на марката за силно изразителна визия. Преминавайте плавно от работа към вечерно облекло, дънки към рокли, ризи към тениски, с часовник DKNY, който отговаря на вашия начин на живот и вашата индивидуалност, както и на вашите дрехи.


Именно тази уникална комбинация от стилове прави часовниците DKNY толкова универсални, като качеството на изработка се очаква от водещ световен дизайнер. DKNY е дизайнерска компания, разработена от емблематичния моден дизайнер Дона Каран и вдъхновена от модерните нюйоркски модни нагласи. Като първокласна модна марка за мъже и жени, DKNY въплъщава енергия и дух, като часовниците DKNY демонстрират еклектичните международни тенденции, възприети от марката.


Donna Karan носи своето прочуто нюйоркско чувство за стил на часовниците в дифузионната линия DKNY. Класически часовници с елегантни кожени каишки седят до елегантни минималистични гривни. Маниш фигурите получават женствен обрат с лъскави детайли, докато изцяло кристално украсяване в сребро, злато или черно е идеалният контрапункт на вечерна визия.


Смесвайки елегантността със съвременната естетика, няма по-добър аксесоар от часовника DKNY. Комбинирайки класически и съвременен дизайн с релефни крокодилски дизайни и фирмен стил в розово злато, часовниците DKNY са издръжливи и луксозни.

Покажи:
Подреди по:
DKNY Crosswalk Silver Dial Crystal-set NY2252 -60%

DKNY Crosswalk Silver Dial Crystal-set NY2252

DKNY NY2252 е дизайнерски дамски часовник от колекцията Crosswalk, с изящен дизайн, който го превр..

280.00 лв. 112.00 лв.

DKNY Stanhope NY2296 2.0 Grey Leather Strap -60%

DKNY Stanhope NY2296 2.0 Grey Leather Strap

DKNY NY2296 e изящен дамски часовник с грациозна визия в бяло, сиво и златисто. Луксозното и елега..

311.00 лв. 124.00 лв.