Маркови часовници Dugena

Традиция за качество от 1917 г.

 

През 1917 г. опитни производители на часовници от германската генерална агенция на Швейцарския съюз Horlogère под ръководството на Вилхелм Улрих и братята Емил и Рихард Ротман, се обединяват, за да формират Германската часовникарска кооперация Алпина (Dugena). Целта: разпространението на висококачествени часовници на средни цени. С модели като "Tresor" и "Festa" курсът е определен за процъфтяващо развитие на компанията. През 1942 г. Алпина окончателно е преименувана на Дугена. Оттогава кръгът в триъгълник - търговската марка Dugena - е най-високото качество на часовникарството в Германия.


Като марка часовници с дълга традиция и история, Dugena все още се е ангажирала със същите ценности днес, както преди 100 години. Часовниците Dugena винаги са се характеризирали с надеждно качество и добро съотношение цена-качество и съчетават технически предимства със сложен, модерен дизайн. Ето защо не е чудно, че дамските и мъжките часовници на Dugena се радват на голяма популярност в продължение на много години.


Под своя символ на марката, триъгълникът Dugena, марката предлага структурирана, широка колекция от мъжки и дамски часовници. Продуктовите линии предлагат подходящия ръчен часовник за всички сфери на живота и целите. Колекциите включват класически автоматични часовници, здрави водолазни часовници, елегантни кварцови часовници и спортни пилотни часовници.


Покажи:
Подреди по:
Dugena Funk Radio Controlled Momentum 4460860 -50%

Dugena Funk Radio Controlled Momentum 4460860

Актуализираната версия на модерния минималистичен часовник Dugena вече е радио сверяем и поддържа ча..

420.00 лв. 210.00 лв.

Dugena Premium Dessau 7000238 -40%

Dugena Premium Dessau 7000238

С Dugena Premium Dessau 7000238 ще се наслаждаваш на едно изцяло ново измерение на времето. Този час..

320.00 лв. 192.00 лв.