Маркови часовници Glam Rock

Дизайнерите Enrico Margaritelli и Isabelle Maujean искаха да създадат линия от луксозни часовници, които бяха не само изискани, но и модерно допълнение към всякакви дрехи. Известен със своя иновативен стил и жизнена енергия, космополитният начин на живот в Маями предостави идеалното вдъхновение за двамата дизайнери на часовници да приложат своя италиански естетически и индустриален опит за реализиране на Glam Rock.


Името на часовниците разказва всичко: бляскав, шикозен и вечЕН, Glam Rock правичасовниците живи чрез цвят, усъвършенстван стил и високо майсторство - и всичко това на достъпна цена. Философията на компанията е, че всеки заслужава да се отдаде на лукс, а това означава световна клиентела, която обхваща всички континенти по целия свят.


Glam Rock разбира, че има много начини за естетическо изразяване на личността и отношението. Ето защо всяка колекция предлага различни дизайни и те винаги се развиват. Часовниците Glam Rock са изработени от неръждаема стомана, която лесно се комбнира със специалния корпус на Glam Rock, който използва освобождаваща система, за да позволи взаимозаменяемост на каишките. За верижките и каишките на калъфа се избират само истински кожи като алигатор, кожа и питон. Всички тези качества и комбинации от материали позволяват енергичен и прогресивен външен вид на часовниците. Тъй като определящите характеристики на марката са блясък, всички модели могат да бъдат украсени с диаманти за наистина бляскаво докосване.


Въпреки че всички разнообразни колекции са поразителни по уникалния си начин, всички те включват луминисцентни стрелки и графики за време, за да осигурят видимост при условия на слаба светлина. Освен това, като друг разкошен детайл, короните и закопчалките са украсени с кабошон или матов епоксиден слой.

Покажи:
Подреди по:
Glam Rock GR62009 Miami Beach -29%

Glam Rock GR62009 Miami Beach

Събуди своя стилов вкус с дамския часовник Glam Rock GR62009 от колекцията Miami Beach. Швейцарският..

249.00 лв. 176.00 лв.