Маркови часовници GC Watches

Марката Guess Collection (GC Watches) стартира през 1997 г. от Пол Марчиано, основател на модната марка Guess, с цел по-добро отразяване на начина му на живот. GC часовниците за мъже и жени синергизират модата Guess с прецизен часовникарски опит от Швейцария, което води до набор от стилни часовници с разумна цена. Премиум материали, техническо съвършенство и зашеметяващи интерпретации на най-новите модни тенденции характеризират часовниците GC , с интелигентно съчетание на блясък и вкус.


Gc часовниците са част от философията на „Smart Luxury“ на Marciano, създавайки богат, но достъпен избор на начин на живот с точното съотношение на стил, качество и цени. От най-сложния до най-ясния дизайн, всеки от тях има богатство, получено от превъзходни материали и естетически решения. Етикетът Guess има и гама от модни часовници за мъже и жени.


Швейцарското прецизно задвижване е в основата на всеки часовник GC, изработен от качествени материали: сапфирени кристали, перлени сфери, високотехнологична керамика, неръждаема стомана 316L и изящни кожени каишки. Малки произведения на швейцарското инженерство с най-добри гаранции като; сгъваема закопчалка, корона с винт и завинтен капак за оптимална водоустойчивост. Лукс и блясък за повечето атрактивни часовници.

Няма налични продукти.