Маркови часовници Henry London

Историята за часовниците на Хенри Лондон започва с двама млади модни дизайнери, които изследват Лондон, търсещи вдъхновение. При едно посещение на известния уличен пазар в Лондон Портобело Роуд в Лондонс Нотинг Хил, единия от тях се натъква на стар, красиво оформен, класически швейцарски ръчен часовник, на който думите „Хенри“, август 1965 г. са били загадъчно гравирани на гърба на корпуса.


Часовниците Henry London се вдъхновяват от класическия швейцарски дизайн на часовници, извеждайки традиционните ценности на преден план и ги прави достъпни за новото поколение. Вдъхновени от закупуването на ретро гравиран часовник, модните дизайнери зад марката Henry London са искали да пресъздадат изящните стилове и внимание към детайлите, които могат да бъдат намерени само в луксозните часовници от висок клас и така марката се ражда.


Всеки часовник Хенри Лондон е кръстен на квартал в Лондон и има прост, типично британски стил, който никога не излиза от мода. Този стил на е основното качество на изработка, подкрепено от гаранционния сертификат на Henry London и завършено с устойчив на надраскване стъкло с двоен купол, вдъхновен от оригиналния часовник "Henry".

Няма налични продукти.