Маркови часовници Kerbholz

Kerbholz е сравнително нова марка. Създадена е през 2011 г. Клиентите от цял ​​свят обаче веднага се влюбват в тази марка, тъй като Kerboholz произвежда часовници в хармония с природата. Тези малки произведения на изкуството се характеризират главно със своя дървесен дизайн и японски или немски механизми с най-високо качество. Марката Kerbholz обаче не е само за часовници. Той е свързан и с активни грижи за околната среда. Компанията допринася за повторното залесяване на много райони, което я прави в момента най-екологичната марка.


Това е друга германска марка часовници, която от самото начало доказва, че германската прецизност, съчетана с швейцарско или японско движение, е надеждна и заслужава внимание. Иновативното използване на дърво допълнително увеличава уникалността и оригиналността на предложените модели.


Kerbholz е немска марка, която е на пазара за сравнително кратко време. Всичко започна с пътуване до Централна Америка, което беше предприето от двама приятели и бъдещите основатели на компанията, Матиас и Мориц. На чужд континент те откриха любовта си към дървото и през 2011 г. основават компания, която управляват оттогава с още четирима приятели. Забележително е, че компанията използва дървесина само от сертифицирано устойчиво горско стопанство, чиято сеч не нарушава екологичното равновесие на земята. Те също така участват в опазването на околната среда, допринасяйки за повторното залесяване на районите. Това отношение е достойно за подражание!

Покажи:
Подреди по:
Kerbholz Heinrich Rosewood Midnight Black Eco Wood Watch -60%

Kerbholz Heinrich Rosewood Midnight Black Eco Wood Watch

Eco-Friendly иновативен мъжки часовник от колекцията Rosewood с черна коженак каишка и корпус от 100..

302.00 лв. 120.00 лв.

Kerbholz Hilde 402529 Walnut Concrete Grey Wood Watch -70%

Kerbholz Hilde 402529 Walnut Concrete Grey Wood Watch

Eco-Friendly иновативен дамски часовник от колекцията Hilde Walnut с черна кожена каишка и корпус от..

302.00 лв. 90.00 лв.

Kerbholz Wilma Walnut Concrete Grey -40%

Kerbholz Wilma Walnut Concrete Grey

Този стилен ръчен часовник е проектиран от немския Kerbholz и принадлежи към тяхната колекция от диз..

315.00 лв. 189.00 лв.