Маркови часовници Lacoste

Часовникът Lacoste дебютира през 1993 г., вдъхновен от традиционната риза поло и отличаващ се зелена облицовка с текстурирани детайли. Оттогава часовниците Lacoste са разработени в множество спортни и декоративни стилове, съсредоточени около този известен крокодил, от дръзки и провокативни до изтънчени с вкус.


Френската марка Lacoste има история, която започва от тенис кортовете, където основателят Рене Лакост за първи път се прославя. Професионалистът по тенис получава прякора „Крокодилът“ заради упоритите си изпълнения. Това в крайна сметка ще се превърне в емблематичното лого на модния му етикет, създаден първоначално за създаването на неговите търговски марки тенис поло тениски през 1933 г. Тази колекция от часовници Lacoste се отличава с емблемата на крокодила в смели и вълнуващи дизайни за мъже и дами.


Стилна и емблематична, нашата колекция от часовници Lacoste се отличава с широка гама от зашеметяващи дизайни. От минималистични дизайни, които позволяват на емблематичния крокодил Lacoste да заеме централно място върху циферблата, до прости дизайни на цветни блокове и лъскави мрежести гривни, тази колекция гарантирано предлага часовник, който ще ви хареса. Така че независимо дали търсите прекрасен подарък за себе си, за любим човек или за малко дете, не търсете повече, защото ние имаме перфектния часовник Lacoste. 

Покажи:
Подреди по:
Lacoste Mini Moon Ultra Slim 2001051 -40%

Lacoste Mini Moon Ultra Slim 2001051

Влюбени сме във външния вид на този часовник Lacoste Mini Moon. Подходящ за всеки повод и важно съ..

420.00 лв. 252.00 лв.

Lacoste Nikita Gold Tone Silicone Casual 2000946 -40%

Lacoste Nikita Gold Tone Silicone Casual 2000946

Часовниците Lacoste изразяват елегантния, модерен стил на марката, пълен с ярки цветове, ивици, небр..

310.00 лв. 186.00 лв.