Маркови часовници Locman

Locman, основана през 1986 г. със седалище на остров Елба, днес е може би единствената италианска марка часовници с действителното производство в Италия. В момента часовниците Brand of Locman се разпространяват в бутици с една марка, разположени на главните улици в някои от най-важните градове в света. Часовниците Locman винаги са се отличавали със своя изтънчен и уникален италиански дизайн, съчетан с използването на иновативни и висококачествени материали. Мъдрата традиция на древните тоскански магазини за часовници, безпогрешен италиански стил, иновации и непрекъснати изследвания, които също довеждатдо използването на композитни материали като титан, въглеродни влакна, алуминий и други сплави от последно поколение.


Timebox.bg представя богат избор от часовници Locman на намалени цени, марка, избрана поради своята особеност, заради привлекателността си Made in Italy, оценена по целия свят заради качеството на изработката и иновациите, които го отличават с гордост от много други големи марки.


На прекрасния остров Елба, затворен в невероятен пейзаж, се намира основният (но не уникален) щаб на часовниците Locman, където се намира заводът, където часовниците са монтирани и сглобени, с грижа и старателна прецизност. Благодарение на присъствието на SIO (Италианско училище за часовникарство), открито през 2006 г., Locman гарантира непрекъснат ангажимент, образование и обучение на отлични производители на часовници, които след това ще гарантират дизайна, конструкцията на тези уникални часовници. Часовниците Locman винаги са имали иновативен и креативен дух, което е накарало марката да инвестира в иновации, за да създаде винаги нещо ново и уникално, което не прилича на никой друг. Душата на компанията е да прави иновации, а не да създава копия или предмети, подобни на други модели или марки, които да се отличават с върхови постижения, креативност, качество, за ... Произведено в Италия.

През годините часовниците Locman са инвестирали значителни ресурси в научни изследвания, водещи до страхотни резултати и награди, каквито са избрани от италианските въоръжени сили, които им предоставят ексклузивна марка за производство на персонализирани колекции часовници Locman, посветени на различните сили на Италиански армии. Когато FIAT пусна новия 500 на пазара, той избра Locman за производител на юбилеен часовник за пускането му на пазара на FIAT 500.


Усилията, положени през годините, в научни изследвания и инвестиции във високотехнологични материали, доведоха Locman до постигане на резултати с голям престиж и иновации, като създаването на първите часовници в света с въглеродни влакна и титаниеви каси. Това е душата на часовниците Locman, които се проектират към бъдещето, за да отбележат модата и тенденциите, опитвайки се да се определят като главен герой.

Покажи:
Подреди по:
LOCMAN Italy Donna 3 Straps 41000AGGYAGPSA -40%

LOCMAN Italy Donna 3 Straps 41000AGGYAGPSA

Всички знаем, че в традициите има изключителна сила. Този часовник представя актуализация на истинс..

527.00 лв. 316.00 лв.