Маркови часовници Michel Herbelin

Michel Herbelin е френска компания за часовници, известна с производството на брилянтно изработени часовници, които съчетават усета на френския дизайн с най-добрите швейцарски механизми, отговаряйки на етикета им „Swiss Heart, French Soul“. Часовниците Michel Herbelin са изключително популярни, особено във Франция, където 1 от всеки 4 часовника, продавани в средната ценова категория, е Michel Herbelin.


Мишел Хербелин основава своята компания през 1947 г. в Шаркумон, Франция, вярващ в традиционното производство на часовници и искащ да застане срещу техниките за масово производство, които стават все по-популярни по това време. Работейки съвместно с доставчици и специализирани лаборатории в планината Юра, традиционния дом на часовникарството от 18-ти век, той изгражда репутация въз основа на своите елегантни, технически усъвършенствани дизайни.


Марката става много добре позната през 1972 г., когато синът на Мишел Жан-Клод Хербелин се присъединява към компанията. След пенсионирането на Мишел, Жан-Клод помага да наложи компанията на световния пазар, изграждайки имидж на марка, основан на креативност и внимание към детайлите. Компанията все още се управлява от Жан-Клод Хербелин и брат му Пиер-Мишел Хербелин днес, като трето поколение на Хербелин също участва в семейния бизнес.

Покажи:
Подреди по:
Michel Herbelin France Epsilon 16945/B01 Ladies Watch -65%

Michel Herbelin France Epsilon 16945/B01 Ladies Watch

Michel Herbelin Epsilon е невероятен и привлекателен дамски часовник. Материалът на корпуса му е от..

763.00 лв. 267.00 лв.