Маркови часовници Puma

PUMA е водещ двигател на спортната мода. Решени да бъдат по-бързи, по-силни и по-добри от всяка друга марка, мъжките дизайни на PUMA правят часовниците емблематични и готови за действие. От истински атлетичен външен вид до по-фини дизайни, които са подходящи извън залата, тези часовници са създадени за всеки аспект от живота. Открийте уникалните дизайни за мъже и жени, когато пазарувате PUMA.


Мъжка колекция PUMA Watches за всеки спортист


Мъжките стилове на часовници PUMA ви дават разнообразието и свободата да изберете който вид обичате най-много и се чувствате най-комфортно.. Мъжкият часовник PUMA е лек и лесно се вписва във вашата рутина, за да можете да останете фокусирани върху своята дейност. Силиконовите каишки са идеални за тренировки и могат лесно да се избърсват, докато часовниците от неръждаема стомана правят атлетичния стил по-приемлив в офиса. Вие контролирате и решавате какво ще ви накара да изглеждате и да се чувствате най-добре.


Часовниците PUMA изработени в мъжки стилове, се предлагат в традиционни аналогови, лесни за четене цифрови и интелигентни дизайни. Дизайнерските характеристики на всички мъжки часовници PUMA варират от смели цветове до плавни едноцветни тонове. Подобно на останалите мъжки продукти PUMA, тези вдъхновени от спорта часовници са продукти за начина на живот - създадени за вашето ежедневие, а не само за част от него.

Покажи:
Подреди по:
Puma Speeder Motorsport PU104031004 -40%

Puma Speeder Motorsport PU104031004

PUMA е една от водещите световни спортни марки, проектира, разработва и продава обувки, облекло и ак..

224.00 лв. 134.00 лв.

Puma Octane 2 Motorsport PU103951003

Puma, известна още като Puma Aktiengesellscaft Rudolf Dassler Sport, е немски производител на обувки..

224.00 лв. 124.00 лв.