Маркови часовници Regent

Часовници Regent - тази марка е за най-високите стандарти за качество, произведени в Германия. Радиоуправляваните часовници на Regent са особено точни и акуратни. Ръчните часовници Regent от титан са известни със своята устойчивост на корозия и надраскване. Междувременно ръчните часовници Regent са специално създадени за страдащите от алергии и не предизвикват дразнене на кожата.


Regent часовникът не само е точен хронометър, но е израз на вашия стил и индивидуалност. Всички часовници Regent се характеризират със своя елегантен и класически дизайн и се предлагат в множество варианти: Независимо дали са позлатени, изработени от неръждаема стомана или със спортна кожена каишка - ръчните часовници Regent са идеалният избор за всеки повод!


Правилата за разнообразието са по отношение на часовниците Regent. Повече от 35 години марката предлага на модерните жени и мъже голям избор от модни дамски часовници, мъжки часовници, а също и детски часовници. Стилистичният спектър варира от елегантни, класически модели до много модерни или категорично спортни ръчни часовници.


Прецизните радиоуправлявани часовници, шикозните титаниеви часовници и здравите водолазни часовници за възрастни, някои от които са водоустойчиви до 30 бара, могат да бъдат намерени в обширната гама, както и цветни, въображаемо проектирани кварцови часовници за деца. Часовниците Regent обхващат очарователен спектър от най-разнообразните видове часовници и по този начин осигуряват изобилие от стил и забавление за цялото семейство.


Ръчните часовници Regent убеждават с отлична изработка, красиви дизайни и отлично съотношение между цена и качество.


Регент. Точно моят часовник.

Покажи:
Подреди по:
Regent FR-201 Radio Controlled Ladies Black Leather -40%

Regent FR-201 Radio Controlled Ladies Black Leather

Събери елегантност и функционалност с дамския часовник Regent FR-201 Radio Controlled. Този часовник..

308.00 лв. 184.00 лв.

Regent Minimalist Collection 11100297 Leather -30%

Regent Minimalist Collection 11100297 Leather

Модерен дизайн, съчетан с качествата на традиционен часовник – именно това са главните характеристик..

119.00 лв. 83.00 лв.

Regent Rose Gold Ladies F-1246 -40%

Regent Rose Gold Ladies F-1246

Определено си Късметлийка! Да попаднеш на това дамско бижу си е истинско попадение. Това определено..

158.00 лв. 95.00 лв.