Маркови часовници Sekonda

Часовниците Sekonda са известни със своето фантастично съотношение цена-качество, изработени от висококачествени материали и привлекателни за цялата публика. Те имат способността винаги да се държат на върха на конкуренцията, като непрекъснато разширяват колекцията си, като по този начин правят Sekonda най-продаваната марка във Великобритания през последните 25 години.


Основан през 1966 г., Sekonda първоначално е руска марка, но тези връзки са прекъснати с разпада на СССР. Сега със седалище в Лондон, Sekonda се стреми да проектира нови творения и да изпробва нови неща - начин на мислене, който води до подмарки Xpose, Seksy и Editions. С обширни маркетингови кампании и превъзходно обслужване на клиентите, Sekonda скоро стана водещо име в Обединеното Кралство.


През 1978 г. Sekonda продава 1 милион часовника за една година - втората марка след Casio, която някога е правила това. Стилните мъжки часовници Sekonda съчетават здрав дизайн с прецизно измерване на времето на винаги достъпна цена.


Разгледайте нашата обширна колекция от часовници Sekonda онлайн днес, за да намерите идеалния си часовник или специален подарък за специален човек. Каквото и да търсите, изберете този часовник, който отразява вашата личност. 

Покажи:
Подреди по:
Sekonda Safari Off-Road Watch 3459 -39%

Sekonda Safari Off-Road Watch 3459

С подбрано внимание към детайла, Sekonda Safari блести като един от най-изисканите ежедневни часовни..

140.00 лв. 85.00 лв.

Sekonda Seksy Swarovski Crystals Rose Gold 2219.37 -41%

Sekonda Seksy Swarovski Crystals Rose Gold 2219.37

Sekonda 2219.37 е великолепен дамски часовник с бляскава и стилна визия, предлагащ се в комплект с..

167.00 лв. 99.00 лв.