Swiss Legend

Swiss Legend поставя акцент върху производството на здрави швейцарски часовници, които не само издържат на приключения, но и ги подобряват. Швейцарският хронограф Legend ще бъде в крак с вас, където и да отидете.


Swiss Legend изработва часовници с висококачествени механизми, произведени в Швейцария, осигуряващи отлична надеждност. В резултат на това потребителят ще получи прецизен продукт с модерна стилистика, отговаряща на личността му. Swiss Legend превъзхожда със спортни часовници и представя няколко впечатляващи хронографа за водолази. Има и шикозни и изтънчени линии часовници с гривни от неръждаема стомана, бижутерийни акценти и индекси от седеф.


Swiss Legend има повече от 30 години дизайнерски опит в производството на часовници. Въз основа на колективния опит на компанията, всеки часовник започва с подробни чертежи, 3D визуализации и обширно обмисляне на начина, по който дизайнът се основава на Swiss Legend. По време на четиримесечния производствен процес има стриктно тестване на продукти и контрол на качеството, като се гарантира, че елементи като водолазен хронограф ще се представят при тежки подводни условия, когато е необходимо.


Всеки ръчно изработен часовник Swiss Legend използва механизми, изработени от Швейцария. Повечето швейцарски часовници Legend имат кристално стъкло SAPPHITEK, което може да издържи на високо налягане, вода, удари, износване и топлина. Смята се, че SAPPHITEK има по-висока устойчивост на удар от сапфирните кристали и носи петгодишната гаранция на Swiss Legend срещу дълбоки драскотини и пукнатини.

Няма налични продукти.