Маркови часовници Swiss Military Hanowa

Hanowa идва от наименованието Hans Noll Watches. Компанията е основана в Биел, Швейцария, през 1963 г. от Ханс и съпругата му Елизабет. Скоро марката си създава репутация на изключителни часовници. Прецизността и уменията на Hanowa доведоха до производството на часовници за спорт и активен начин на живот. От това през 1990 г. се ражда швейцарската марка Military. Swiss Military Hanowa отразява спортен начин на живот, който е синоним на здрава елегантност на разумна цена.


Разбира се, швейцарските военни часовници HANOWA имат печат „Swiss Made“ за произход. Механичните модели имат прозрачен стъклен гръб, който показва движението в сърцето на часовника. Използват се само висококачествени материали като неръждаема стомана, титан или качествена кожа. Каишките за часовници, както и металните верижки получават своята жълто-златиста, червено-златиста или черна повърхност чрез иновативна техника на нанасяне на покритие - IP йонно покритие. Този метод на нанасяне на покритие позволява подобрена адхезия на слоя от благороден метал - така вашият часовник остава равномерно оцветен за дълго време.


Използваното сапфирено стъкло има стойност 9 по скалата на Mohs за измерване на степента на твърдост на материалите - диамантът има стойност 10, което е най-твърдият природен минерал освен силициевия карбид. Патентованото покритие Superluminova на ръцете ви позволява да отчитате времето дори на тъмно. Състои се от нерадиоактивни светещи пигменти и е специално разработен за часовникарската индустрия.

Покажи:
Подреди по:
Swiss Military Ultra Light Chronograph SM34045 -40%

Swiss Military Ultra Light Chronograph SM34045

Часовниците Swiss Military се отличават с швейцарски кварцов механизъм, уникален циферблат и изключ..

519.00 лв. 311.00 лв.