Маркови часовници Thomas Sabo

Thomas Sabo е едноименният бранд за бижута от родения в Германия дизайнер. Пуснат на пазара през 1984 г., Thomas Sabo създава гама от зашеметяващи бижута и часовници от най-висококачествени материали, които обединяват съвременна и класическа естетика. Мъжката колекция от часовници Thomas Sabo се отличава с редица дизайни от класически стилове на хронографа до минималистични часовници от неръждаема стомана с мрежести верижки, детайлирани с изкуствени кристали и лицеви части от розово злато, които осигуряват вечен стил, който се съчетава с модата.


Thomas Sabo е една от най-добрите бижутерски марки в света с голяма репутация за проектиране, продажба и разпространение на широка гама от артикули. Те са световно известни със своите продукти както за жени, така и за мъже, благодарение на любовта си към модата и очарованието за производство на иновативни аксесоари. Колекцията часовници Thomas Sabo се появи за първи път през 2009 г. и бяха положени много усилия, за да се гарантира, че те напълно се вписват в гамата на Tomas Sabo.


Една от причините за широкия успех на Томас Сабо е вниманието към детайлите, обърнато на техните дизайни. Различните линии варират от класически и елегантни до пищни и агресивни - което означава, че в гамата на Thomas Sabo има по нещо за всеки. Емблематичните дизайни, които включват любовен възел, черепи, кожени гривни и женствени пръстени, са придобили култов статус и са популярни в цял свят.

Няма налични продукти.