Препоръки при избор на мъжки часовник

Публикувано от Timebox Team 10/08/2018 1 Коментари Мъжки часовници,

Мъжете и жените еднакво ценят аксесоарите си и се стремят към тези, които са уникални, красиви, модерни и подчертават тяхната идентичност. Дамите имат огромен набор от аксесоари, но мъжете рядко носят бижута и обикновено часовникът се оказва базов и даже единствен аксесоар. Това обяснява и факта, че уредът, който отмерва времето, е визитната картичка на почти всеки мъж. Часовникът не просто стои изискано на мъжката ръка, той е критерий за социалния му статус и показател за личния му вкус. Някои представители на силния пол са истински ценители на часовниците и имат безбройни модели, но болшинството се ограничава до няколко часовника, които се носят в определени случаи. Ще се опитаме да Ви бъдем полезни с някои основни съвети относно подбора на марков мъжки часовник за различни поводи.

 

Часовник за ежедневни непринудени поводи

 


За среща с приятели в неформална обстановка мъжът обикновено избира спортно - елегантен стил на облеклото си, за да се чувства свободно и удобно. Подходящият часовник  за такъв случай също е по-семпъл, примерно модел, принадлежащ към елегантно - спортните серии с каишка от силикон. За такъв момент може да се изпробват и модели с по-екстравагантна и дори футуристична форма на корпуса. Подобен избор ще добави щипка оригиналност към общата визия. Цветните каишки също са вариант, те говорят за по-нетрадиционен поглед към стила. Ключовите думи тук са приятно усещане за аксесоара на китката Ви и размах на въображението.

 

Часовник за работа и бизнес срещи

 

hugo boss oficialen chasovnik


В професионалните среди за всеки мъж е важно да излъчва увереност, солидност, премерен стил, от който лъха мъжественост и твърдост. Часовникът е идеалният завършващ елемент от една такава визия. Правилно е да се заложи на механичен часовник или с кварцов механизъм. Кожената каишка или металната верижка към него са по избор. Подчиняване на традицията е подходящата водеща идея при избора на часовник за офиса. За тези, които държат на впечатляващите визии, са часовниците с хронограф или други индивидуални екстри. Ако Вашата фирма не изисква строг делови дрескод, можете да си позволите експерименти с по-креативни цветове или модели. Има много начини да изтъкнете своя стил ненатрапчиво на работното си място и един от тях е чрез Вашият часовник.

 

Часовник за официални случаи

 

daniel wellington oficialen chasovnik


За официални срещи и вечерни поводи резонният избор е официален костюм и вратовръзка. За такива моменти е добре часовникът да бъде метален, в сребърен или златен цвят, което е класика. Класиката е водещ термин при часовниците за специални случаи. Залага се на по-скъпи, луксозни и лъскави модели, които впечатляват с елегантност, изтънчена и изчистена визия. Класическите часовници най-лесно се напасват към атмосферата, създавана от една официалната обстановка. Подходящи марки са мъжките часовници Emporio Armani, Hugo Boss, Daniel Wellington

 

Нашият съвет:

 

Ръководната мисъл при избора на часовник за различни поводи е, че трябва да се носи правилният часовник, този, който кореспондира с избраното облекло и се вписва в обстановката и мястото, което посещавате. Часовникът Ви е аксесоар, но и знак за Вашия стил, характер и позицията, която заемате в обществото.

 

Добре би било всеки мъж да осъзнае, че носи на ръката си едно истинско произведение на изкуството. Часовникът е прецизен и изящен предмет, изработен с ювелирна точност и впечатляваща визия. Наред с това носи много символни значения. Само с тази вещ можете да изградите своята връзка с времето, защото часовникът ни напомня, че времето е ограничено и трябва да сме внимателни и мъдри с него. И не на последно място - часовникът на ръката носи усещане за контрол над времето, а това е възхитителна идея за всеки мъж.

 

Правила при избор на часовник, които всеки мъж трябва да знае:

 

 

Разгледайте нашият каталог с мъжки часовници и си направете правилния избор!

1 Коментари

Борислав Иванов:
12/01/2021, 12:20:10 AM
Отговор

Здравейте, Кой модел е часовника от втората снимка Часовник за работа и бизнес срещи? Предварително благодаря за вашият отговор!

Оставете коментар