Как да избера часовник за приятелката си?

Публикувано от Timebox Team 25/10/2018 0 Коментари Дамски часовници,

Дали идеята да купя часовник за подарък на приятелката си е добра?

 

Това е въпрос, който почти всеки мъж, решил да подари този аксесоар, си задава. Отговорът се намира в символното значение, която носи всеки часовник. Можем да се доверим на Екзюпери, че времето, което сме изгубили за някого, го прави толкова важен за нас. Няма по-добър начин да го кажем на  любимата жена от този да изберем часовник за нея. 

 

Когато мъж подарява часовник на приятелката си, той я дарява с цялото си време. Напомня на любимата жена за себе си във всеки час от денонощието, винаги, когато тя поглежда часовника си. Показва, че цени времето, прекарано с нея, защото това са безценните им моменти.

 

Как да изберете перфектния часовник за дама?

 

michael-kors-damski-chasovnici

 

Изкуството на подаряването не е необходимо да се учи. То е усет, който всеки носи в себе си и трябва да му се довери. Всички знаем, че часовник се подарява на специални хора при специални поводи. Необходимо е обаче да се познава добре човека, ако се планира за подарък аксесоар, който ще стои често на ръката му. Ако мъж избира часовник за приятелката си, той ще се справи по-лесно с отговорите на основните въпроси при избора:

  • Какъв тип часовник би харесала тя?
  • Какви функции биха й вършили работа?
  • За какви цели ще го използва?

Водещото в избора при покупката на дамски часовници онлайн е стилът, а стилът - това е човекът. За волен дух и авантюристичен тип марки като Daniel Wellington или Just Cavalli са много подходящи. Те са брандове, които се отличават с индивидуален стил и с раздвижени елементи. Ако дамата е крехка и романтична душа, подходящият избор трябва да се търси в колекции с флорални и анималистични мотиви. За дамите, които са запленени от дизайнерските продукти, има богат избор от предложения на известни брандове: Guess, Michael Kors, Emporio Armani и още разнообразни и интересни предложения.

 

Избор на часовник за дама, която не е носила такъв аксесоар

 

armani-ar1426-damski-chasovnik

 

Водещо в този труден избор трябва да бъде разбирането, че часовникът никога не излиза от мода, с времето той става още по-ценен във всеки смисъл на думата. Подходящи са елегантните модели, които са за специални поводи от по-висок клас марки, за да се ползва часовникът като част от бижутата на дамата. Добри попадения ще бъдат модели на Emporio Armani, Michael Kors или Guess . Тези марки са от по-висок ценови клас, но професионалната им изработка, тяхната изтънчена красота и стил отговарят на цената им. Часовниците с диаманти са за истинските ценители, които могат да си позволят най-доброто.

 

Часовник за подарък  - част към колекцията часовници на дама

 

Ако дамата, за която ще се купува часовник, вече има своята колекция от часовници, които ползва за аксесоари към всяка своя визия, трябва да се търси нещо различно от това, което има. Така ще се допълни колекцията с ново предложение. За този, който не може да направи избор, решението е ваучер за подарък. Ваучерите варират от 100 лв до 600 лв, а това гарантира, че дамата ще успее да намери своя часовник. Да не забравяме: часовникът за подарък върви с отправено пожелание към получателя да използва времето си мъдро.

 

Разгледайте списък с нашите предложения за маркови дамски часовници от Timebox.bg

Оставете коментар