16-те най-популярни дамски часовници на Michael Kors (2021)

Публикувано от Timebox Team 16/04/2020 0 Коментари Дамски часовници,

С дамската си коллекция от часовници, Michael Kors създава изтънчена колекция от часовници със съвременен дизайн и представя зашеметяващи дизайни, които съчетават качество и естетика. Въпреки че часовникът е способ, който се използва за отчитане на времето, през последните години той се е превърнал в аксесоар, който излъчва престиж. Без съмнение, Michael Kors заема първото място.

 

Часовниците от дамската колекция на Michael Kors включва елегантни, класически дизайни с римски цифри, украсени с класическо злато, елегантни сребристи цветове и розов цвят, които създават впечатляваща визия. Отличителните, привличащи погледа модели, са се превърнали в символ на стилни аксесоари, които доказват, че няма причина да не притежавате дамски часовник на марката.

 

Ето и нашата класация от ТОП 16 най-продаваните дамски часовници от Майкъл Корс:

 

1. Michael Kors MK5165 Blair Chronograph

 

michael kors mk5165

(Снимка: Michael Kors MK5165)

 

Това е много популярен дамски часовник в сребърен цвят. Тип boyfriend, той се отличава с по-голям диаметър на корпуса. Моделът разполага с прекрасни циркониеви кристали около рамката и корпуса, които наистина го превръщат в открояващ се аксесоар. Ще ви направи впечатление и удобният дисплей за дата, както и излъчваната от стрелките лека луминисцентна светлина, която спомага да се вижда в по-тъмни помещения.

 

2. Michael Kors MK5774 Parker Chronograph

 

michael kors mk5774

(Снимка: Michael Kors MK5774)

 

Този дамски часовник MK е с прекрасен дизайн в два тона. Около рамката има изобилие от кристали, както и при цифрите върху циферблата. Функционалният часовник на Michael Kors разполага с хронографски кварцов механизъм, както и с удобен дисплей за дата.

 

3. Michael Kors MK5538 Parker Chronograph

 

michael kors mk5538

(Снимка: Michael Kors MK5538)

 

Обожаваме верижката на този часовник, която допълва розовото златно покритие по великолепен начин. Панелът е обсипан с кристали, а циферблатът има кристали на всеки един от индексите, с изключение на 12 ч. Този модел на МК разполага с хронографски кварцов механизъм, дисплей за дата и водоустойчивост на 5 атмосфери налягане.

 

4. Michael Kors MK3190 Darci Glitz

 

Michael Kors MK3190

(Снимка: Michael Kors MK3190)

 

Този дамски часовник Michael Kors има опростен дизайн и разполага с типичните кристали, покриващи панела. Циферблатът се отличава с тънки сребърни цифри. Работи с японски кварцов механизъм и издържа на къпане и душ.

 

5. Michael Kors MK5263 Blair Chronograph

 

Michael Kors MK5263

(Снимка: Michael Kors MK5263)

 

Това е друг много популярен часовник на Michael Kors в розово злато. Покрит е с брилянтно PVD покритие в розово злато и разполага с кристали по протежение на корпуса, което го прави истински открояващ се. Часовникът работи с японски кварцов механизъм и е водоустойчив до 10 бара при плуване във воден басейн.

 

6. Michael Kors MK5353 Parker Chronograph

 

Michael Kors MK5353

(Снимка: Michael Kors MK5353)

 

Този часовник с Parker хронограф е друг популярен бляскав модел. Корпусът му е направен от скъпоценен камък, с блестящи камъни при цифрите. Работи с японски кварцов механизъм и издържа на 100 м дълбочина. С по-големия си, 39-милиметров корпус, моделът е подходящ за онези от вас, които харесват boyfriend стилистиката.

 

7. Michael Kors MK3191 Darci Glitz

 

Michael Kors MK3191

(Снимка: Michael Kors MK3191)

 

Още един зашеметяващ дамски часовник със златно PVD покритие. Отново имаме популярния бляскав дизайн на рамката, както и тънките цифри. Този модел е от колекцията Darci и се отличава с японски кварцов механизъм, циферблат в цвят шампанско и водоустойчивост до 5 бара въздушно налягане.

 

8. Michael Kors MK5896 Parker Chronograph

 

Michael Kors MK5896

(Снимка: Michael Kors MK5896)

 

Часовникът Michael Kors Parker Chronograph MK5896 разполага с корпус от неръждаема стомана в розово-златен тон и забележителни елементи на циферблата.

 

9. Michael Kors MK5626 Parker Chronograph​

 

 

Michael Kors MK5626

(Снимка: Michael Kors MK5626)

 

Това е още един популярен дамски часовник на MK от колекцията на Parker. Модел с хронограф, който предлага зашеметяващ дизайн с красив панел и часови маркери от камъни. Часовникът има дисплей за дата, както и светлинно покритие за по-добра видимост през нощта.

 

10. Michael Kors МК5191 Runway Chronograph

 

Michael Kors MK5191

(Снимка: Michael Kors MK5191)

 

Дамски часовник Michael Kors с много удобна силиконова каишка и с красиво златно PVD покритие на корпуса от неръждаема стомана. Харесва ни семплият му дизайн, който е идеален за цялостния облик на часовника.

 

11. Michael Kors MK3406 Darci Glitz

 

Michael Kors MK3406

(Снимка: Michael Kors MK3406)

 

Това е един много приятен дамски часовник на марката, в който има огромно количество блясък. Красив модел, който се движи по точен и надежден кварцов механизъм и се характеризира с водоустойчивост до 50 м.

 

12. Michael Kors MK3221 Slim Runway

 

Michael Kors MK3221

(Снимка: Michael Kors MK3221)

 

Изчистен минималистен дизайн с изцяло черен корпус и верижка. Ясно четливи позлатени стрелки и индекси, с удобна закопчалка и минерал-кристал стъкло, устойчиво на надрасквания. Това е едно практическо решение за вашия модерен аутфит.

 

13. Michael Kors MK5057 Ritz Chronograph

 

Michael Kors MK5057

(Снимка: Michael Kors MK5057)

 

Часовникът Michael Kors Ritz е лицето на елегантността и модерната изтънченост. Минималистичният седефен циферблат със златни индекси, както и шестдесет-минутният хронограф, блестят срещу корпуса от неръждаема стомана и двуцветната каишка.

 

14. Michael Kors MK5879 Wren Everest Chronograph

 

Michael Kors MK5879

(Снимка: Michael Kors MK5879)

 

Часовникът на Michael Kors с хронограф на Wren придава елегантност и присъствие със своята неръждаемата стомана с черни йони. Розово-златният циферблат е с кристално покритие за една дръзка и модерна визия.

 

15. Michael Kors MK5784 Parker

 

Michael Kors MK5784

(Снимка: Michael Kors MK5784)

 

Този красив аналогов кварцов дамски часовник Michael Kors има златен циферблат и корпус, както и верижка от позлатена неръждаема стомана. Също така впечатлява с  огромното лого върху циферблата.

 

16. Michael Kors MK5799 Bradshaw Chronograph

 

Michael Kors MK5799

(Снимка: Michael Kors MK5799)

 

Както смелост, така и женственост ви придава розово-златният мини часовник на Michael Kors, който представлява съвременна класика от неръждаема стомана с по-малки циферблати, деликатна светлина и дисплей с дата.

 

Разгледайте новата колекция с луксозни дамски часовници Michael Kors, като посетите: www.timebox.bg/michael-kors-watches

Оставете коментар