ТОП 5 модела на Michael Kors (2021)

Публикувано от Timebox Team 29/12/2018 0 Коментари Дамски часовници,

Марката Michael Kors няма нужда от представяне. Един от законодателите на световната мода работи в много области на модната индустрия, в това число и в часовникарството. Моделите на фирмата са добре познати и реализират отлични продажби.

 

Часовниците Michael Kors се отличават с изтънчен дизайн, лукс класа. Подходящи са за стилно бизнес облекло, но стоят много добре и на ежедневния разчупен и спортен стил, заради което се търсят много.

 

Моделите, които селектира и предлага марката, носят духа на пътешествията и откривателството. Дизайнът им пасва на всяко събитие и място. Michael Kors залага на класиката, но я представя по нов начин, прибавяйки интересни акценти. Неговите предложения са винаги в хармония с актуалния сезон и не изостават от модните течения. Ще представим на вниманието Ви някои от вдъхновяващите предложения на марката.

 

1. Michael Kors MK5774 Parker Chronograph​

 

часовник michael kors mk5774

В България този модел е най-търсен и с най-големи продажби. Причините се коренят в това, че часовникът е произведен от неръждаема стомана, а тялото и гривната, с която се захваща за ръката, са с красиво покритие от розово злато. Част от верижката не е в розово, а от полимер в бяло, което е много модерна тенденция в дамските часовници в момента. По тялото на часовника и по циферблата са апликирани малки камъни, придаващи особена изтънченост и луксозен блясък на аксесоара. Задвижва се с механизъм с кварц, а изненадващо е, че за дамски модел притежава много висока устойчивост във водна среда - 10 АТМ. Това значи, че с този часовник може да се плува и да се къпем. Покривното стъкло е усилено  с минерал - кристал за защита от нараняване при удар или надраскване.

 

2. Michael Kors MK5538 Parker Chronograph

 

часовник Michael kors mk5538

Той е от същата селекция, като първия модел и затова се характеризира с подобни екстри и възможности. Различията са основно в цвета на циферблата. Това предложение е с цвят розово злато, докато първото е с бял. В този модел дизайнерите на марката са решили да разчупят малко класическия стереотип и да предложат нещо, което е близо до авантюристичния уклон. До розовия цвят в гривната тук слагат полимерна част в махагонов цвят. Устойчивостта във водна среда отново е 10АТМ, а стъкленото покритие на циферблата с кристал за подсилване.

 

3. Michael Kors MK5929 Cooper Chronograph

 

Michael Kors MK5929 Cooper Chronograph

Той е от селекция Cooper и отново в модерния розов цвят злато. Циферблатът е бял, с хронограф, а черните римски цифри за отчитане на часа са особено стилни. Между означенията на четири и пет часа има датник. Тялото на часовника  е в кръгла форма. Интересното е, че дизайнът му напомня на старите стенни часовници и това го прави романтично предложение. По отношение на устойчивост във водна среда, този часовник отговаря на 5 АТМ, което означава, че може да не се сваля, докато се мият ръцете, но не и да се плува с него.

 

4. Michael Kors MK6206 Lexington Chronograph​

 

Michael Kors MK6206 Lexington Chronograph

Той е от селекция Lexinston и е много впечатляващ с баланса между класиката, представена от злато в жълт цвят, и син циферблат. Означенията на часовете са с римски цифри и също в цвят жълто златен. Представителят на дамските хронографи е от неръждаема стомана и покритие от злато, 18 карата. Същото е избрано и за верижката. Устойчивостта на вода е 10 АТМ, което позволява както къпането, така и гмуркането.

 

5. Michael Kors MK5970 Mini Skylar

 

Michael Kors MK5970 Mini Skylar

Ако го сравним с други модели на марката, този е по-скромен и без много декорации. Стоманен е, без покритие, абсолютна класика във визията. Циферблатът е бял, с римски цифри, които са със златно покритие в розово. Камъните за украса по тялото са слабо забележими. Този модел е със секундарник. Подходящо предложение е за хора със скромни виждания относно часовника си и носещи често бизнес костюми.

 

Тази информация може да бъде в помощ на всеки ,който планира покупка на часовник от марката. 

 

Можете да разгледате всички предлагани модели на Michael Kors с 2 години гаранция тук: www.timebox.bg/michael-kors-watches

 

Оставете коментар