Най-Известните Серии Часовници Diesel (ТОП 10)

Публикувано от Timebox 05/07/2023 0 Коментари Полезна информация,

Непринудено смела и недвусмислено красива, Diesel винаги е била неконформистка марка часовници. Част от Fossil Group, тази италианска модна марка обича да предизвиква нормите и се наслаждава на духа на свободата, индивидуалността и себеизразяването. Наситена с чувство за естетика и футуристичен подход за преосмисляне на статуквото, Diesel наскоро подписа договор с диджея и музикален продуцент Стив Аоки като посланик на първата колекция часовници с прозрачност на марката. Дълбоко вкоренена в културата на денима от създаването си през 1978 г., страстта на Diesel прониква и в света на часовниците.

 

Както казва Аоки: "Обичам да предизвиквам конструкцията на времето. Трябва да управлявам, максимизирам и овладявам дните си и затова се свързвам толкова добре с часовниците Diesel. За мен е важно да приемам страстите и да предизвиквам условностите, а Дизел представлява точно това." Подкрепяйки широко популярната кампания "Only The Brave" в своите продукти, марката представя свеж поглед към изразяването на себе си без ограничения. За да отбележи 40-годишнината на марката тази година, Timebox ви представя списък с 10 часовника Diesel, които трябва да имате.

 

Double Down 46

 

Около черния циферблат в 46-милиметровия корпус от неръждаема стомана са разположени страхотни лазурно сини маркери на два, три и четири часа и сребърни индекси за останалите, а розовата секундна стрелка отмерва с точност. Приличащ на скоростомер, този часовник излъчва суров вид благодарение на черната каишка от телешка кожа. Diesel Double Down 46 се задвижва от кварцов механизъм и предлага водоустойчивост до 100 м.

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz4208-double-down-51-chronograph

 

Diesel watches

 

Master Chief

 

Този разкошен хронограф обединява в себе си най-добрите нюанси на лукса. Часовникът се предлага в златист, сребрист и черен цвят. Master Chief е с 48-милиметров корпус от неръждаема стомана и сребрист циферблат, който хармонира добре с верижката от неръждаема стомана. Циферблатът с аналогов дисплей включва редица елементи в приглушено златно, като 24-часов дисплей, вдлъбнати часови маркери и предпазител на коронката. Предлагащ водоустойчивост до 100 м, този кварцов часовник гарантира пълна прецизност и функционалност.

Вижте цената:

 

Little Daddy

 

Изграден с 24-часов индикатор и три подциферблата за датата, минутите и секундите върху поразителен черен циферблат, този хипнотично изглеждащ хронограф е един изключителен часовник. Кварцовият механизъм е поставен в огромен 51-милиметров корпус от неръждаема стомана, с назъбване като на монета и полирано покритие на безела. Водоустойвият часовник Little Daddy се преглага с верижка от неръждаема стомана

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz7257-little-daddy-sba-oversized

 

Mega Chief

 

Този часовник използва черна стомана с йонно покритие в 51-милиметровия корпус и безел, както и във верижката. Циферблатът включва луминисцентни стрелки и часови индекси с прозорче за датата на три часа и три подциферблата. Задвижван от кварцов механизъм и предлагащ 100 м водоустойчивост, този часовник определено привлича вниманието.

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz4318-mega-chief-xl-big-chronograph

 

Промоции на часовници Diesel

 

Mr. Daddy в черно

 

С нестандартен дизайн и съблазнителни цветни нюанси, един поглед към този часовник със сигурност ще озари деня на притежателя му. Великолепният черен циферблат, разположен в масивния 57-милиметров корпус, обединява цифров механизъм на шест часа и кварцов хронограф с прозорец за дата на три часа. Тази добре смазана машина, придържана от черна метална верижка, предлага водоустойчивост до 30 м.

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz7312-mr.-daddy-2.0-oversized

 

Mr. Daddy в бяло

 

Предлагащ мултифункционалност, този кварцов часовник е безупречно издържан - сребристите стрелки, поставени в 57-милиметровия корпус от неръждаема стомана са с черно покритие. Текстурираният сребрист циферблат е изпълнен с функции като индикатор за датата, индикатор за няколко часови зони и подциферблати за часовете, минутите и секундите. Този свръхголям аналогово-цифров хронограф притежава 30-метрова водоустойчивост.

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz7421-mr.-daddy-2.0-oversized

 

Rasp Chrono 50

 

Оборудван с въртящ се горен пръстен, 50-милиметровият корпус с черно йонно покритие съдържа сив циферблат, който излъчва вид на спортен часовник,  подчертан от кафявата кожена каишка. Снабден с кварцов механизъм, този експериментален хронограф на Diesel е водоустойчив до 50 м.

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz4444-rasp-chronograph

 

man watches Diesel

 

Rollcage

 

В 46-милиметровия корпус от неръждаема стомана на този изискан часовник се намира фиксираният безел и многослойният циферблат в бронзов цвят със три скелетни стрелки, прозорче за датата на шест часа, елегантни минутни маркери и 24-часови маркери по външния ръб. Кафявата кожена каишка завършва визията. Този хронограф на Diesel, работещ с кварцов механизъм, е водоустойчив до 50 м.

 

SBA

 

Този часовник предлага изключителна функционалност, комбинирана с убийствен външен вид. В 52-милиметров корпус от неръждаема стомана е разположен черният циферблат, който включва сребристи стрелки, функция за дата на три часа, три подциферблата и индикатор за две часови зони. Водоустойчив до 30 м, този хронограф е с черна кожена каишка.

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz7125-mr.-daddy-sba-oversized

 

Mini Daddy

 

Черният PVD корпус от неръждаема стомана и фиксираният черен безел, превръщат този часовник в шеметна красота и истински флагман на отношението, което Diesel представлява. Черният циферблат, заедно със сивите стрелки и часови индекси, придава индустриален вид. Този кварцов часовник се предлага с функция за двойна часова зона, има нитована черна кожена каишка и е водоустойчив до 30 м.

Вижте цената: https://timebox.bg/diesel-dz7316-mini-daddy-dual-time

 

Прочетете още: Ревю на Часовници Diesel | Отзиви | Мнения