Timebox.bg използва “бисквитки“

Избор на часовник според нашата зодия

Публикувано от Timebox Team 07/04/2019 0 Коментари Полезна информация,

Мъжете са безспорните ценители на този интересен и загадъчен аксесоар - часовниците. Това се оказва и базов и често единствен накит на мъжката ръка.

 

Дори мъжете, които не са запалени фенове на часовниците имат по няколко от тях за различни поводи - за работни и бизнес ангажименти, за спорт и свободно време и за тържествени и специални случаи.

 

Ако пред Вас стои задачата да изберете часовник за мъж, а не можете да се спрете на стила му, то една добра идея е да направите избор според зодията на бъдещия притежател на това елегантно бижу. Така ще вложите и своята положителна енергия, която да носи успех на адресата на Вашия подарък.

 

Подходящ часовник за всяка зодия:

 

Овен

 

На представителите на тази зодия подхождат спортните модели. Ако аксесоарът има набор от интригуващи функционални възможности, за овните това ще е хубава новина. Червените детайли пък ще бъдат в хармония с характера на притежателя. На тази зодия ще се хареса часовник, подходящ за спорт, с устойчивост на вода и слънчев панел.

 

Телец

 

 За тази зодия трябва да се спрете на естетски модел. Мъжът телец ще си падне по часовник тип механичен със златисти части по него. Лукс дизайн ще впечатли представителят на тази зодия.

 

Близнаци

 

Тъй като това е разнолика зодия, трябва да проучите конкретния представител, за когото ще купувате, на каква визия е почитател. Ако не успеете да се справите, компромисен вариант е спортно - елегантното предложение.

 

Рак

 

За представителите на тази зодия всичко се свежда до жеста за него. Добре ще е в дизайна да има зелено и синьо, които да са в хармония със самия воден знак. Всеки избор ще бъде скъп спомен за рака.

 

Лъв

 

За него е подходящ само впечатляваш с блясъка си часовник, в който луксът е на висота.Златен и жълт цвят са най-доброто цветово решение, за да зарадвате тази горда зодия.

 

Дева

 

Представителите на този знак са известни с точност и подреденост. За тях моделът трябва да е изчистен, а класическото черно е задължително да присъства. Ще му допадне модел, който няма нужда да се навива на ръка.

 

Везни

 

Всеки представител на зодията е естет и ще му допадне аксесоар, който гали очите. Подходящ е стилен модел, който е на мода в момента, като типа часовник скелетон, който сигурно ще го впечатли. Лед часовника също няма да бъде грешен избор.

 

Скорпион

 

За него е масивният модел, черният и червеният цвят са добра опция, защото ще паснат на темперамента на зодията. Интересните функции също ще го впечатлят.

 

Стрелец

 

За тази зодия също ще представляват интерес неочакваните функции, а неутрален цвят ще е подходящ, стига аксесоарът да изглежда скъп и стилен.

 

Козирог

 

Универсалният и практичният модел са изборът за козирозите. Необходимо е да си пасва добре с всякакви визии, за да бъде одобрен от мъжа от тази зодия. Класиката е точно за мъжете козирог.

 

Водолей

 

Това е зодията на екстравагантните мъже, които се стремят да бъдат забелязани навсякъде. Добре е часовникът да отговаря на тази амбиция. Най- ексцентричният избор ще бъде най-добър избор за него.

 

Риби

 

Това са творчески натури, с уклон към автентичния вид. Те ще харесат джобен часовник, защото е старинна вещ. Синият цвят ще отговори на ежедневието им, внасяйки  хармония.

 

Всички изброени модели часовници можете да откриете сред предложенията на Тimebox.bg

Оставете коментар